Bjørn Winkler Jakobsen tiltræder Advisory Board

Pr. 1. november 2019 styrker Imperium Family Office konceptet med IFO – Advisory Board bestående af profiler fra dansk erhvervsliv. Advisory Boardet skal bidrage med rådgivning og vejledning omkring projekter, som skabes af familierne eller som familierne løbende tilbydes fra forskellige interessenter.

I den forbindelse er vi meget glade for, at Bjørn Winkler Jakobsen fra Deloitte har sagt ja til at deltage i Advisory Boardet. Bjørn Winkler Jakobsen er partner og leder af Deloittes forretningsområde for mellemstore virksomheder og har mere end 20 års erfaring som leder af revisions- og rådgivningsopgaver og har deltaget i en lang række transaktioner. Bjørn har herudover erfaring med omstruktureringer, opkøb og frasalg af virksomheder, due diligence opgaver mv.

Administrerende Direktør Johan Bangsborg udtaler: ”Vi ser Bjørn Winkler Jakobsen, som en stærk profil, der udover sine betydelige ledelses- og forretningsmæssige kompetencer tillige har stor viden om hvad der rører sig i markedet for familierne. Jeg er derfor utrolig glad både på egne og IFO’ vegne over, at Bjørn har sagt ja til at indtræde i vores Advisory Bord, og jeg ser frem til den positive synergieffekt, som dette samarbejde kan medføre”