Seniortilværelsen

Vores samarbejde med Imperium Family Office har gjort, at vi har optimeret på alle områder af vores finansielle setup og vi har en samarbejdspartner, som udelukkende varetager vores interesser. Vi er aldrig nogensinde blevet spurgt hvordan vi beskytter formuen mest muligt ud fra en komplet objektiv rådgivning   – Familien F.

Imperium Family Office har hjulpet familien F. med optimering af deres bestående finansielle løsninger og tilpasset i forhold til deres ønsker og behov for fremtiden.

Familiens investeringsportefølje på 40 mio. kr. har indtil nu, været en placering i middelmådige performende investeringsforeninger udbudt af en og samme kapitalforvalter. Ligeledes havde familiens en større ejendomsportefølje bestående af 10 udlejningsejendomme, som var finansieret ved realkredit- og banklån.

Familiens ønske til Imperium Familiy Office var at beskytte formuen og få midlerne til at strække sig længst muligt. Gennem Imperium Analyse blev alle familiens finansielle aftaler gennemgået og via en objektiv og uafhængig screening blev resultatet af optimeringen følgende:  

Tilvalg af ”Best in class” værdipapirer ud fra en objektiv screening og med samme risiko.

Identisk standardafvigelse (risiko)

Back-track siden 2012 = Merafkast på i alt ca. 15 %

Med 90 % sandsynlighed vil porteføljen om 10 år have en værdi mellem 52.9 mio. og 84 mio. – hvor bestående løsning har en værdi mellem 34.9 mio. og 45.5 mio.

Reducering af investeringsomkostninger med 248.000 kr. pr. år.

Omlægning af gældsstruktur, således løbetid og afdragsprofil passer sammen med den overordnet strategi

Ændring af bidragssatser og udlånsrenter, hvilket gav en reducering af finansielle udgifter på 1,5 mio. kr. fordelt over de næste 5 år.

Skiftet af forsikringsvilkår, således familiens indbo, ure og kunst blev dækket efter genstandens værdi.

Udbyttet af den nye strategi medførte, at familien F.’s formue beskyttes i langt højere grad mod udsving, en årlig gennemsnitlig mer-forrentning på 2% af formuen. Likviditetsbehov dækkes løbende af afkast fra investeringerne, samtidig med at dele af formuen bliver kanaliseret videre til familiens børn og børnebørn.

Skal vi hjælpe dig med at beskytte formuen?

Tag kontakt til os på +45 76 300 400 eller kontakt@imperium-fo.dk og få et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din formue.

Imperium Family Office
Vi kan hjælpe dig