Virksomhedsejeren

“Indledningsvis var vi forbeholden for at anvende en uafhængig rådgiver, idet vi forventede, at vi havde de mest optimale løsninger og en fornuftig prissætning. Imperium Family Offices stærke rådgivningskompetencer og forståelse for vores situation, har medført, at vi nu har en klar strategi, har de dygtigste globale kapitalforvaltere til at håndtere vores formue, har optimeret på alle vores finansielle forretninger, og vigtigst af alt, mere tid til at fokusere på familien og vores virksomhed. Samtidig har hele familien fået en fast rådgiver mange år frem, som kender vores økonomi og behov 110% og som ikke skifter stilling eller job. Rådgiveren er nemlig ansat af os” 

Familien C.

Familien X har i mange år valgt de nemme finansielle løsninger, idet deres tid har været meget begrænset grundet en stigende travlhed med familiens virksomhed, som har været under en større vækst-rejse de seneste par år. Deres prioriteter har altid omhandlet virksomheden og deres børn, hvorfor deres finansielle forretninger har været præget af tilfældige løsninger og relationer. Størrelsen på deres økonomi har nu medført, at de har en lang række muligheder for at optimere deres formue.

Imperium Familie Office mødte familien på et tidspunkt, hvor de måske stod til at sælge en større andel af deres virksomhed. De havde mange overvejelser i forhold til at sælge en større ejerandel af virksomheden, men efter flere samtaler med deres rådgiver fra Imperium FO, besluttede familien at sælge 75% af virksomheden. Salget betød at familien er blevet økonomisk uafhængig, men stadig er en del af den fremadrettet ledelse i virksomheden. Imperium Family Office udarbejdede en samlede strategi, som betyder:

Planlægning af hvordan og hvornår formuen bliver overdraget til de næste generationer.

Løbende overvågning af risiko og styring dermed væk fra uigennemskuelige investeringer, som påtager dem unødig risiko.

Et bankudbud af deres bankforretninger, som medførte bedre og billigere løsninger. 

Rådgivning af familiens børn omkring økonomi og fællesværdier. Det er vigtigt for familien, at børnene har samme respekt for de hårdt tjente midler, som forældrene selv.

En allokering af formuen mod godtgørende formål, så som Red Barnet, Børnecancerfonden og bæredygtige investeringer.

En placering hos forskellige kapitalforvaltere, som historisk har klaret sig bedst ud fra det risikojusterede afkast. Imperium Analyse har indsigt og adgang til data fra samtlige globale kapitalforvaltere.

Imperium Family Office håndterer alt fra bogføring, House-keeping og booking af familiens rejser.

Familien indgik et samarbejde med en anden Imperium Family Office familie om at investere i en ejendom og en Secondary Private Equity Fond.

Skal vi hjælpe dig med at beskytte formuen?

Tag kontakt til os på +45 76 300 400 eller kontakt@imperium-fo.dk og få et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din formue.

Imperium Family Office
Vi kan hjælpe dig