Historien om Imperium Family Office

Imperium Family Office blev grundlagt i år 2019 med baggrund i et ønske om at yde bedre, billigere og uafhængig formuerådgivning end hvad, der fandtes hos de eksisterende udbydere på markedet.

Det moderne koncept om et Family Office blev udviklet i det 19. århundrede af J.P. Morgan og Rockefeller-familien, der stiftede et familieejet kontor, som styrede alt omkring familiens økonomi. Efterhånden som erfaringen og ekspertisen voksede, åbnede kontoret sine ydelser for andre formuende familier, hvorfor det blev et Multi Family Office. Imperium Family Office bringer ægte forståelse og dyb viden til din families unikke behov og ønsker. Vores team fungerer som det centrale knudepunkt for din families økonomi og koordinerer internt og eksternt for at levere de ønskede resultater. Gennem vores erfaring og netværk indenfor investeringer, Real Estate, Private Equity og alternative investeringer, kan vi levere holistisk rådgivning, som du har behov for.

Vi arbejder altid og når som helst for vores familier

Imperium Family Office hjælper økonomisk succesfulde personer med at beskytte og vækste formuen gennem vores uafhængige og kundefokuserede forretningsmodel.

Skal vi hjælpe dig med at beskytte formuen?

Tag kontakt til os på +45 76 300 400 eller kontakt@imperium-fo.dk og få et uforpligtende møde om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din formue.

Imperium Family Office
Vi kan hjælpe dig