Imperium Family Office søger en Content Manager

Interesserer du dig for økonomi, og brænder du for at formidle tendenser i den finansielle verden? Har du gode analytiske evner, og kan du formidle fængende og involverende indhold? Så er det dig vi søger til at varetage vores digitale kanaler.

Ambitioner og udvikling hos Imperium FO

Imperium Family Office er Danmarks førende full-scale Multi Family Office. Vi har kontor i København, og Aarhus. Vores fornemmeste opgave er at rådgive formuende familier, og give dem mulighed for at træffe meningsfulde beslutninger, som bidrager til menneskelig og økonomisk profit.

Vi er i positiv udvikling og vækst og søger en student/deltidsmedarbejder til jobbet som content manager til
at styrke Imperium koncernens synlighed omkring eksisterende netværket og andre interessenter.

Indflydelsesrig rolle i et udviklende miljø

Vi er ambitiøse på dine vegne og som content manager skal du skabe fængende og relevant content til vores blog på hjemmesiden, nyhedsbreve og på vores LinkedIn profil, som sikrer, at der er liv på vores digitale kanaler.

Du vil blive vores første content manager, og derfor får du frihed til at finde relevant indhold og indflydelse på at forme stillingen, dog ved vi, at du kommer til at beskæftige dig med bl.a.:


• Finansielle markeder og analyser
• Generel økonomi og dens påvirkning på formue.
• Globale trends indenfor Family Office
• Video content
• Nyhedsbreve

Det forventes, at du har en stærk kommunikativ profil på dansk og engelsk og er detaljeorienteret. Derudover skal du have en naturlig interesse for den finansielle verden og økonomi. Vi er et mindre team i KBH, som arbejder med frihed under ansvar, og derfor skal du kunne lide at arbejde selvstændigt.

Vil du med på rejsen?

Kan du løfte opgaven, hvor vi konstant er i udvikling? Så garanterer vi dig en aktiv rolle hvor du selv præger udviklingen. Du bliver del af et dynamisk kontor, hvor humøret er højt.

Send ansøgning og CV med din motivation for jobbet til kontakt@imperium-fo.dk / ATT: Content Manager

Spørgsmål besvares på ovenstående mail.

Vi afholder samtaler løbende.