Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/var/tmp/#sql_c14_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 2056
Imperium Family Office udvider forretningsområdet med ny afdeling – Imperium
Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/var/tmp/#sql_c14_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 2056

Imperium Family Office udvider forretningsområdet med ny afdeling

Efter stor succes i 2019 udvider Imperium Family Office forretningsområdet med en ny afdeling. Imperium Sports Family Office specialiserer sig i økonomisk rådgivning af professionelle idrætsudøvere – både de nuværende og kommende sportsstjerner. Superligaprofil og tidligere landsholdsspiller, Lasse Vibe, bliver partner og frontfigur.

En elitesportsudøver på højeste niveau kan tjene mange penge på relativt kort tid. En sportskarriere varer dog typisk kun 10-15 år, så det gælder om at tænke langsigtet og sørge for, at der er penge til overs, når karrieren er slut.

”I vores Familie Office hjælper vi kunderne med at sikre det økonomiske fundament for familien og klæde den yngre generation på til at overtage formuen. Den problematik minder meget om det, som unge atleter oplever, når de får økonomisk succes. Derfor ligger det lige til højrebenet at udvide vores forretningsområde med en sportsafdeling. Vi oplever, at mange succesfulde atleter slet ikke får nok ud af deres karrierer rent økonomisk. Det er ærgerligt og unødvendigt, og det forsøger vi nu at ændre på”, siger Zlatan Omerovic, partner i Imperium Family Office.

Atleterne og deres familier skal klædes på til at træffe de nødvendige beslutninger om deres privatøkonomi. Det finansielle fundament skal være så stærkt som muligt, når karrieren er ovre. Dét er missionen for Imperium Sports Family Office, der leverer 360 graders uafhængig, finansiel rådgivning ud fra det amerikanske ’Family Office’-koncept. Superligaprofilen Lasse Vibe bliver partner og frontfigur.

”Lasse er en markant figur i den danske sportsverden, og vi ser det som et scoop at kunne hente ham til Imperium Sports Family Office som partner. Vi er indforståede med, at fodboldkarrieren fortsat vil være hans absolutte topprioritet, men over de kommende år bliver Lasse et værdifuldt aktiv for os og for kunderne. Han ved, hvad han taler om rent fagligt, og han har prøvet det meste på egen krop”, lyder det fra partner Johan Bangsborg.

Lasse Vibe er fortsat aktiv fodboldspiller på højeste niveau hos Superligaens nuværende førerhold, FC Midtjylland. Tidligere har han spillet 6 ½ år i udenlandske klubber og indtil nu opnået 11 A-landskampe for Danmark. Sideløbende med fodboldkarrieren har Lasse Vibe taget en kandidatuddannelse fra CBS i finansiering og regnskab.

”Jeg er stolt over at blive partner i Imperium Sports. Det er mange års studier og planlægning, der kulminerer for mig. Jeg ved fra min egen karriere og mit netværk, at der er et stort behov for uvildig, økonomisk rådgivning i sportsverdenen. Mange atleter får slet ikke nok ud af deres karriereindtjening, og de misser mulighederne for at fremtidssikre dem selv og deres familier”.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at hjælpe mine atletkolleger på den front. Jeg vil dog fortsat have fuldt fokus på at være fodboldspiller. Heldigvis har jeg tidligere bevist, at jeg leverer allerbedst, når jeg har flere bolde i luften ad gangen”, siger Lasse Vibe.

Kundelisten hos Imperium Sports Family Office tæller allerede en række store, danske elitesportsudøvere, og selskabet forventer, at der med den nye partner snart kommer flere til.