Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/var/tmp/#sql_c14_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 2056
Søger studentermedhjælper til vores team i København – Imperium
Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/var/tmp/#sql_c14_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /var/www/html/wp-includes/wp-db.php on line 2056
Ny studentermedhjælper

Søger studentermedhjælper til vores team i København

Imperium Family Office søger en studentermedhjælper til vores Team i København

Engageres du af kompetent og økonomisk rådgivning samt stærke kunderelationer, og er du i gang med en uddannelse og samtidig har behov for et studierelevant arbejde med en stejl læringskurve, er det måske dig vi leder efter.

Imperium Family Office – ”The Family Office of Choice”

Imperium Family Office er et Multi Family Office, der har kontor bade i København og Aarhus. Vores fornemmeste opgave er at yde uvildig økonomisk rådgivning til formuende familier og give dem mulighed for at træffe meningsfulde beslutninger, som bidrager til menneskelig og økonomisk profit.

Imperium Family Office har en holistisk og uvillig tilgang til økonomi, og vi har altid det ene øje på vores kunders ønsker og behov, og det andet øje på markederne og optimeringsmuligheder, der bidrager til en succesfuld formueudvikling.

Din profil

Som studentermedhjælper vil dine opgaver variere lige fra håndtering af diverse administrative opgaver til deltagelse i mødeforberedelse, compliance, analyse af investeringer, efterbehandling og opfølgning på kunde- og bestyrelsesmøder.

Vi forventer at,

• Du er i gang med en økonomisk uddannelse

• Interesserer dig for økonomisk rådgivning og vores kunders formueudvikling

• Du er initiativrig og tør tænke anderledes

• Du arbejder struktureret og har sans for detaljen og kvaliteten i dit arbejde

• Du er fleksibel og trives med stor variation i dine arbejdsopgaver

Vi forventer, at den ugentlige arbejdstid vil være omkring 20 timer. Vi er fleksible i eksamensperioder.

Send CV og ansøgning med din motivation for jobbet til kontakt@imperium-fo.dk.

Kontakt Iman Sulumova på +45 26662254 for yderligere spørgsmål vedrørende stillingen.