Derfor vælger vores kunder IFO

Vi er ikke blot din rådgiver.
Vi er din partner.

At kende til dit liv, din situation, dine værdier og ønsker for fremtiden er vigtigt for os.

På den måde kan vi yde den bedste service og rådgive dig bedst muligt i alle økonomiske situationer og beslutninger – og altid som din partner. Én, som handler ud fra dine interesser, som holder dig opdateret og som altid er tilgængelig.

Styrken ligger i gode relationer

Vi samler på meningsfulde relationer.

Hver dag arbejder vi på at styrke relationen til dig – men også relationen til vores medarbejdere og samarbejdspartnere. At kende hinanden dybdegående skaber de bedste vilkår og rammer i vores arbejde med din formue.

Samarbejde på dine præmisser

Du kan styre meget selv- eller du kan overlade det meste til os.

Vores kompetencer spænder bredt. Vi arbejder både med familier, som har en aktiv interesse i at styre formuen sammen med os, og familier, som foretrækker at holde sig passive. Der er plads til alle. Du bestemmer.

Vores mission

Vi vil være ”The Family Office of Choice”
– stedet, hvor du får den mest ærlige og personlige rådgivning.

Imperium FO rådgivere

Vores tilgang

Du får et stærkt team i ryggen

Vores rådgivere er dem, der gør Imperium Family Office helt unik. Det er vores fælles værdisæt, som danner grundlag for de beslutninger, vi træffer, og som gør det muligt for os at skabe indflydelse dér, hvor det betyder mest for dig og vores omgivelser.

Som virksomhed ønsker vi at bidrage til en positiv samfundsudvikling. Bl.a. ved at foretage aktive til- og fravalg i vores investeringsbeslutninger, som følger Imperium Family Offices og vores familiers etiske, moralske og menneskelige værdisæt.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder hos IFO

Der er mange grunde til at blive en del af et Family Office kontor.
Kontakt os herunder og hør mere om mulighederne ved et samarbejde