Imperium Sports ansætter Kenan Hajdarevic

”Jeg ville ønske, at der fandtes et tilbud som Imperium Sports, da jeg var professionel fodboldspiller. Derfor glæder det mig at blive en del af Imperium Sports, hvor jeg kan hjælpe sports-udøvere med at beskytte dem mod dårlige valg og give dem flere muligheder – både under og efter deres karriere” udtaler Kenan Hajdarevic

Kenan Hajdarevic er ansat i et internship i Imperium Sports pr. 2. januar 2020, hvor han vil indgå i det daglige arbejde.

Administrerende Direktør Johan Bangsborg udtaler: “At få Kenan ombord er vi utrolig glade for. Kenan har en stærk vindermentalitet og han bestræber på at gøre miljøet for professionelle sportsudøvere til et bedre sted. Der er desværre alt for mange eksempler på sports-udøvere, som har truffet dårlige beslutninger. Kenan har selv været en del igennem som professionel fodboldspiller og hans historie kan hjælpe mange andre. Derfor ser jeg det som et rigtig godt match”

Imperium Family Office ønsker alle en glædelig jul og rigtig godt nytår.

– Imperium Sports beskytter professionelle sportsudøvere mod dårlige økonomiske beslutninger og rådgiver dem i alle livets faser, så de har de bedst mulige betingelser for at blive en succes – på og udenfor banen.

Imperium sports ansætter Kenan Hajdarevic