Simon Lagrelius tiltræder Advisory Board

Imperium Family Office styrker deres AdvisoryBoard, der blev lanceret i efteråret 2019. Advisory Boardet består af profiler fra dansk erhvervsliv, der bidrager med rådgivning og vejledning omkring projekter, som skabes af familierne, eller som familierne løbende tilbydes fra forskellige interessenter.

Vi er derfor glade for at byde velkommen til Simon Lagrelius fra Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith i vores Advisory Board. Simon er advokat og Partner, hvor han bl.a. er ansvarlig for Poul Schmiths forretning indenfor business restructuring, herunder håndtering af turnarounds og transaktioner af nødlidende såvel som sunde virksomheder, som er og bliver et højaktuelt emne.

Simon har stor erfaring med operationel håndtering samt juridisk rådgivning til formuende familier ift. deres unoterede investeringer i virksomheder fra investering til delvist eller komplet exit.

Han har gennem årene rådgivet om investeringer i bl.a. ITfintechcleantechfoodtech, klassiske produktionsvirksomheder, samt filantropi indenfor gourmet- og restaurationsbranchen.

Vi byder velkommen til Simon.