Derfor vælger vores kunder IFO

Hvad er et Family Office

Fra familiemæssige udfordringer til filantropiske drømme, beskyttelse af formuen eller overdragelse af værdier til næste generation – IFO er dit Family Office kontor – som hjælper dig i alle økonomiske situationer – store som små. 

Det moderne koncept om et Family Office blev udviklet i det 19. århundrede af J.P. Morgan og Rockefeller-familien, der stiftede et familieejet kontor, som styrede alt omkring familiens økonomi. Efterhånden som erfaringen og ekspertisen voksede, åbnede kontoret sine ydelser for andre formuende familier, hvorfor det blev et Multi Family Office.

Imperium Family Office bringer ægte forståelse og dyb viden til din families unikke behov og ønsker. Vores team fungerer som det centrale knudepunkt for din families økonomi og koordinerer internt og eksternt for at levere de ønskede resultater. Gennem vores erfaring og netværk indenfor investeringer, Real Estate, Private Equity og alternative investeringer, kan vi levere holistisk rådgivning, som du har behov for.

Forståelse og viden indenfor formueforvaltning

Udvælg dit Family Office

Det, som betyder noget for dig, betyder noget for os. Med formue kommer valg, og med valg kommer usikkerhed. Især når det kommer til din families specifikke behov, som kan være udfordrende, komplekse og yderst personlige.

For at hjælpe dig med at løse dine specifikke krav og give en klar rute, spørg dig selv dette enkle spørgsmål: Kan min formue arbejde på alle de måder, som jeg ønsker?

For at kortlægge og svare på dette spørgsmål, mener vi, det kræver to nøgleegenskaber – reel forståelse og viden.